Számlázó program
Demó letöltése

Próbálja ki INGYEN, kötöttségek nélkül a teljes funkcionalitású számlázó program demo verzióját

Újgenerációs Számlázó program

A Symbol Ügyvitel Számlázó programban nincsenek megkötések, korlátlan felhasználó használhatja, akár hálózatban is, további költségek nélkül. Gyorsan és pontosan állítható ki vele Forintos és Devizás számla is. A beépített Távszámla funkció segítségével csökkentheti számlázási kiadásait, Elektronikus számlázás E-számla költségek nélkül. A Symbol Ügyvitel Számlázó program egyszerű és felhasználóbarát felületének köszönhetően informatikai ismeretek hiányában is könnyen használható.

Számlázáskor nem kell az adatokat újra és újra begépelni, elég csak a vevő- és terméktörzsből kiválasztani, vagy egy korábbi számlát lemásolni. Többféle vevői bizonylatot rögzíthet. Az értékesítést kezdheti egy árajánlattal vagy rögtön egy vevői rendelés rögzítésével. Az áru átadását nyugtázhatja egy szállítólevél kiállításával, a pénzügyi tranzakcióhoz pedig számlát állíthat ki. Bárhol is kezdi az ügyviteli folyamatot, a bizonylatok közti átmenet gyors, pontos és felhasználóbarát lesz. Átláthatóak a rendszerben a nyitott folyamatok, a bizonylatszintű teendők.

A Symbol Ügyvitel Számlázó programot törvényi változás esetén azonnal frissítjük, így Ön mindig biztos lehet benne, hogy szoftvere a hatályos törvényeknek és jogszabályoknak teljes mértékben megfelel!

Vegye szemügyre közelebbről a Symbol Ügyvitel Számlázó programot, és minden szinten újításokat fog felfedezni!

1
2
3
4
1

A Symbol Ügyvitel számlázó program logikusan felépített menüszerkezete maximális hatékonyságot nyújt használóinak

2

Kedvencek sáv a hatékonyság jegyében

3

Egy kattintással tud jegyzeteket létrehozni a főablakon

4

Dinamikus Emlékeztető, hogy ne legyen többé elveszett üzleti lehetőség

Középpontban a kényelem

A Symbol Ügyvitel Számlázó program számtalan kényelmi funkciót tartalmaz. Adatait egyszerűen Excel táblázatból importálhatja a programba. Igényeire szabott részletes jelentéseket készíthet szabadon beállítható csoportosítási szempontok alapján. A programban korlátlan számú ablakot tarthat nyitva párhuzamosan, Így elkezdett munkáját soha nem kell megszakítania. A kedvencek menüben felhasználónként gyűjthetik össze a leggyakrabban használt menüpontokat.

A Symbol Ügyvitel Számlázó programot könnyű kezelni, helyzetérzékeny tippek segítik a funkciók gyors megértését. Egy kattintással tud jegyzeteket létrehozni a főablakon, melyeket fontosságuk szerint színezhet és akár át is küldhet kollégáinak.  A partnerkapcsolati (CRM) funkciók olyan mértékben integrálódtak a rendszerbe, hogy azokat minden vevői- és szállítói bizonylatról azonnal el lehet érni. Aktuális partnerkapcsolatot megtekinthetjük és akár egy új emlékeztetőt is létrehozhatunk. Nincs többé elveszett üzleti lehetőség mert elfelejtettük, hogy valakit vissza kell hívni, a Symbol Ügyvitel Számlázó program mindenre emlékezteti!

Az ügyviteli rendszerek legnagyobb értéke a bennük tárolt adat. Az adat változásokat már adatbázis szinten naplózhatja a Symbol Ügyvitel Számlázó programmal. Minden adat változása mentésre kerül, sőt – amennyiben az adatok naplózását is bekapcsolta – a régi és új adat is eltárolásra kerül. A jövőben könnyen megválaszolható kérdés lesz, hogy ki és mikor módosított egy fontos adatot. A szélesen paraméterezhető jogosultsági rendszernek köszönhetően minden dolgozó csak azt látja, illetve tudja módosítani, ami a munkájához szükséges.

Mit tenne ha egyik ügyfelétől beazonosíthatatlan
50,000 Ft utalása érkezne céges számlájára?

A Symbol Ügyvitel Számlázó programban, pénz érkezett funkció segítségével Önnek elég egy beérkezett bruttó összeget beírnia és a rendszer megtalálja azt a számlát/díjbekérőt, amelynek a kiegyenlítendő összege pont ennyi. A Symbol Ügyvitel Számlázó programmal a  beérkező pénzösszegek adminisztrálása még soha nem volt ennyire egyszerű! A vevői hitelkeret beállításnak köszönhetően megelőzhető a kintlévőségek elszaladása, de pontosan szabályozható a tartozás esetén érvényes rendelésrögzítési és készpénzes vásárlási rend is.

Több van benn mint gondolná

Fedezze fel a Symbol Ügyvitel Számlázó programot!

Díjbekérő 

A Számlázó programban lehetőség van díjbekérő (pro-forma) kiállítására. A díjbekérő használatával egyszerűsítheti a számlázás folyamatát, különösen az előleg számlák esetében. Az ügyviteli rendszerek többsége nem ad kellő támogatást az előlegszámlák szabályszerű kiállítására: az előlegszámlát csak akkor lehet kiállítani, ha a pénz a folyószámlára megérkezett vagy a pénztárba befizették. Ennek a folyamatnak a megkönnyítése érdekében hasznos a díjbekérő. Amennyiben egy ügylethez előleget kérünk (pl. a vevői rendelésen megadtuk az előleg összegét, mértékét) akkor abból egy lépésben díjbekérőt készíthetünk. A díjbekérő kiküldésével emlékeztethetjük az ügyfelet az előleg megfizetésére. Az utalás ezt követően a díjbekérőre való hivatkozással érkezik be, így a kiegyenlített díjbekérő alapján az előlegszámla kiállítható. A díjbekérő tételeinél a termék mennyiség és ár megadását követően, megadható a tétele vonatkozó kedvezmény. A projekt és divízió szintén tételenként is beállítható.

A díjbekérőket nem szükséges stornózni, ha egy díjbekérőt tévesen állított ki, vagy a megadott határidőn belül nem történt meg a díjbekérő kiegyenlítése, akkor a Rontás funkcióval lezárttá teheti a díjbekérőt. A Számla létrehozása gombbal pedig a díjbekérő alapján elkészítheti a számlát.

Számla létrehozása díjbekérő alapján

A kiegyenlített díjbekérőkből egyszerűen létrehozhatja a számlákat. Ha a díjbekérő előleget tartalmazó vevői rendelés alapján készült, vagy külön hozta létre a díjbekérőt előleg bekérésére, akkor a létrejövő számla előlegszámla lesz. Minden más esetben a díjbekérőn szereplő tételekkel megegyező tartalmú „normál” számla Ez követően csak a számlatömböt és a számla keltét kell megadnia. A számla automatikusan létrejön.

Vevői rendelés

Általában egy árajánlat hatására történik, illetve törzsvevők esetében nem feltétlenül kell, hogy bármiféle előzménye legyen. A vevői rendelésben tételesen szerepelnek azok a termékek mennyiségekkel együtt, melyekre vevőnknek szüksége van, ennek kiszállítását kéri, és hajlandó cserébe az ellenértéket is kifizetni.

Tehát tulajdonképpen a vevői rendelés a fizetőképes kereslettel egyenlő. Leadásával az eladó tudtára adja a vevő, hogy vásárlási szándéka keletkezett az adott termékekből az adott mennyiségekre. Ezt előre való vagy utólagos pénzügyi rendezés ellenében az eladó ki is szállítja, esetleg személyes átvétel esetén saját telephelyén a vevő rendelkezésére bocsájtja.

Dátumok közül be lehet állítani a rendelés létrejöttének keltét, a fizetési határidőt, a szállítás várható kezdetét, végét, a szállítási határidőt. Megadható a nettó előleg százalékosan és értékkel, a fizetési és szállítási mód, sőt további információk, tájékoztató adatok is megjeleníthetőek a megjegyzések között.

Így egy részletes tájékoztatást kapunk arról, hogy vevőnk mit, mennyiért, mikor és hogyan kíván tőlünk megvásárolni. Ezeknek a vevői rendeléseknek a teljesülése, részteljesülése precízen nyilvántartható, listázható, a lista szűrhető különböző szempontok szerint. Ezáltal mindig látjuk, hogy mennyit kívánnak venni tőlünk, és ebből mennyi teljesült már.

Árajánlat

Kiállítását általában egy árajánlat kérés előzi meg. Ilyenkor a vevő, vagy leendő vevő konkretizálja, hogy milyen termékek árai érdeklik elsősorban. Eme lista alapján készül el cégen belül az árajánlat, melyben a termékek árait, jellemzőit, akár a vásárlással kapcsolatos egyéb feltételeket, információkat is meg tudjuk jeleníteni.

Az árajánlatban a termékek és/vagy szolgáltatások tételként szerepelnek, a terméklistából kerülnek betöltésre. A tételeket csoportosítani lehet termékcsoportok szerint, ilyenkor a tételek megjelenítése beállítható, illetve a végösszeg megjelenése is beállítható. Hiszen ha egy összeállításról kér árajánlatot érdeklődőnk tegyük fel egy számítógép esetében, akkor a különböző termékcsoportokon belül több lehetőség közül lehet választani. Nyilván az összes választási lehetőséget felsoroljuk az árajánlatban a teljes körű tájékoztatás kedvéért, és ilyenkor ha az összes csoport összes tételét figyelembe vesszük, akkor a végösszeg csillagászati méreteket ölthet amitől az érdeklődő fejét vesztve menekül, pedig nem ez az árajánlat adás célja. Ilyenkor célszerű a végösszeget megjelenítését letiltani, hiszen nem hiteles adatot szolgáltat.

Igény szerint képet is meg tudunk jeleníteni róluk, amennyiben az a korábbiakban rögzítésre került számlázó és készletkezelő rendszerünkben. A tételekhez különféle megjegyzések csatolhatóak a konkrét termékre vonatkozóan, illetve az egész árajánlatot illetően bevezető és záró szöveg is, melyben marketing vagy egyéb információs célú tartalom helyezkedik el. Mindezt többféle elrendezésben képes a rendszer megjeleníteni. Az árajánlat címzettje nevesíthető, megszólítható, a szükséges adatok rögzítése után pedig azonnal e-mailben továbbítható az érdeklődő vagy vevő részére. Így felgyorsítható a döntési mechanizmus és nagyobb eséllyel indulunk a konkurenciával szemben!

Ügyfélkezelés felsőfokon

A kapcsolatfelvételeket rögzítve áttekinthető ügyféltörténetet kérdezhet le, amelyben pontosan láthatja, hogy milyen jellegű és milyen eredménnyel járó kommunikáció zajlott le Önök és ügyfeleik között.  Az egyszerűség mindig hatalmas előny, mert ennek köszönhetően gyorsabb és hatékonyabb lehet a munkánk. Az ügyfélkezelést emeljük új szintre egyszerűségének megőrzésével. Használatával pontosan tudhatja, hogy mely ügyfelekkel lépett kapcsolatba és ennek mi volt az eredménye és láthatja, hogy mely esetekben van még teendő. Egyértelműen pontos adatokat tartalmaz, így látszik hogy hol van folyamatban árajánlat. Tartalmazza az adott ügyfélre vonatkozó szerződéseket, számlákat, rontott számlákat,  tartozásokat. Nincs több véletlen/felesleges újrahívás, elfelejtett részletek.
A számlázó programban értékes adatokat találhat az ügyfelekre vonatkozóan, és amellett, hogy újabb ötleteket nyerhet az értékesítéshez, a kapcsolattartók munkáját is felmérheti. Láthatja, hogy melyik értékesítője milyen gyakran beszél potenciális, illetve meglévő ügyféllel és mennyire eredményes ebben.

A Symbol Ügyvitel Számlázó program ára

 • Számla Standard
 • 45,000 Ft
 • Amit tartalmaz:
 • Díjbekérő, E-számla
 • Vevői és Szállítói rendelések kezelése
 • Több telephely kezelése
 • Hitelkeret beállítás
 • Vevői és Szállítói rendelések kezelése
 • Moduláris bővíthetőség
 • Számla Standard Komplett
 • 90,000 Ft
 • Standard változaton felül:
 • Partnerkapcsolatok modul
 • Árajánlat modul
 • Szerződés modul
 • Házipénztár, bank és kiegyenlítés modul
 • Fizetési felszólítás és egyenlegközlő modul
 • Boríték és postai nyomtatványok modul

Áraink nettó árak, a 27% áfát nem tartalmazzák.

A program képekben

Bizonylatok a Számlázó programban

Symbol Számlázó program segítségével
Élmény az ügyvitel

Kézre áll

A Symbol Ügyvitel könnyen kezelhető és logikus, ezáltal Extrém hatékonyságot nyújt használóinak

Költséghatékony

Nincsenek eltitkolt költségek, a terméktámogatási díj pedig nem a csillagok állásától függ

Maximális Támogatás

Közvetlenül elérhető,
szakértő kollégáink rendelkezésére állnak. Ha elakadt Mi azonnal segítünk!

(Jog)szabályos

Törvényi változás esetén azonnal frissítünk, így biztos lehet benne, hogy szoftvere a hatályos törvényeknek és jogszabályoknak megfelel

Moduláris bővíthetőség

Cége profiljához igazítható, modulárisan összeépíthető program, amely akár később is bővíthető

Folyamatos fejlődés

A felhasználói elvárásoknak is folyamatosan eleget kívánunk tenni, ezért újabbnál-újabb funkciókkal bővítjük szoftverinket

Részletes funkció táblázat
Egyidejű felhasználók számakorlátlankorlátlan
Hálózatos működés
Valutakezelés
Szállítólevél kiállítás
Excel táblázatból adatfeltöltés
Bizonylattömbök kezelése
NAV megfelelőség
Felhasználók és jogosultságok csoportos kezelése
Banki és MNB árfolyamok automatikus letöltése
Szabadon bővíthető törzsadatok
Adatimport és adatfrissítés
(csv, xls és xlsx fájlokbó)l
Gyors biztonsági mentés
Vevői rendelések kezelése és létrehozása
Szállítói rendelések létrehozása
Bejövő szállítólevelek nyilvántartása
időszaki vevői és szállítói akciók
létrehozásának lehetősége
A szoftver ára 1 év terméktámogatással 45,000 Ft90,000 Ft
Terméktámogatás díja a második évtől18,000 Ft/év36,000 Ft/év
Segíthetünk? +36 1 445 1404
Többnyelvű számlaképek
árajánlatok, rendelések átvétele
Szállítólevelek átvétele
Normál, gyűjtőszámla és ÁFA §58 számla
Stornózás, helyesbítés
Számla másolása
Bruttó alapú előleg számla és (rész)felhasználás
Számla megjegyzések és tételes megjegyzések
Kedvenc termékek gyors számlázása
E-számla kiállítás és küldés
Proforma számla, Díjbekérő számla
Bejövő számla
A szoftver ára 1 év terméktámogatással 45,000 Ft90,000 Ft
Terméktámogatás díja a második évtől18,000 Ft/év36,000 Ft/év
Segíthetünk? +36 1 445 1404
Hierarchikus csoportosítás
Beépített irányítószám és utca nyilvántartás
Tetszőleges fizetési mód
Alapértelmezett árkategória
Adószám ellenőrzés (magyar)
Cégadatok lekérdezése a NAV-tól
Útvonaltervezés
Vevő másolása kiválasztható adatokkal
Szállító másolása kiválasztható adatokkal
tömegesen módosítható adatok
(fizetési mód, pénznem, csoport, stb.)
Több telephely
Korlátlan számú kapcsolattartó
Közösségi adószám ellenőrzés (EU)
Hitelkeret beállítás
A szoftver ára 1 év terméktámogatással 45,000 Ft90,000 Ft
Terméktámogatás díja a második évtől18,000 Ft/év36,000 Ft/év
Segíthetünk? +36 1 445 1404
Hierarchikus csoportosítás
Idegen nyelvű megnevezések

Korlátlan számú ár beállítási lehetőség
Közvetített szolgáltatás kezelése
Garancia, szavatosság beállítása
Vevő/vevőcsoport kedvezmény-rendszer
Vevői árlista generálás
Termék másolása kiválasztható adatokkal
Tömeges átárazás,
árak betöltése XLS fájlból
Tömegesen módosítható adatok
(ÁFA kulcs, csoport, stb.)
Tetszőleges számú termékkép
Alternatív (vevőnkénti, szállítónkénti kódok)
Kifutó termék beállítási lehetőség
Egyedi tulajdonságok rögzítése
A szoftver ára 1 év terméktámogatással 45,000 Ft90,000 Ft
Terméktámogatás díja a második évtől18,000 Ft/év36,000 Ft/év
Segíthetünk? +36 1 445 1404
Szállítólevelek listája
Számlák listája

Vevőforgalmi jelentés
Termékenkénti értékesítés
Árajánlatok listája
Díjbekérők listája
Fizetési felszólítások listája
Szállítóforgalom
Termékenkénti beszerzés
Nyereség kimutatás (beszerzési ár alapján)
Pénztár és bank egyenleg
Kalkulált ÁFA egyenleg
A szoftver ára 1 év terméktámogatással 45,000 Ft90,000 Ft
Terméktámogatás díja a második évtől18,000 Ft/év36,000 Ft/év
Segíthetünk? +36 1 445 1404
Partnerkapcsolatok modul19,900 Ft
Szerződés modul

9,900 Ft
Házipénztár, bank és kiegyenlítés modul19,900 Ft
Árajánlat modul9,900 Ft
Fizetési felszólítás és egyenlegközlő modul9,900 Ft
Boríték és postai nyomtatványok modul4,900 Ft
Útnyilvántartás modul
29,900 Ft 29,900 Ft
ShopRenter webáruház illesztés
A szoftver ára 1 év terméktámogatással 45,000 Ft + modulok90,000 Ft
Terméktámogatás díja a második évtől18,000 Ft/év + modulok/év36,000 Ft/év
Segíthetünk? +36 1 445 1404

Áraink nettó árak, a 27% áfát nem tartalmazzák.

TÖLTSE LE az INGYENES próbaverziót!

Számla kiállítás sosem volt még ennél gyorsabb és egyszerűbb!

A Symbol Ügyvitel Számlázó programban nincsenek megkötések,
Segítségével gyorsan & pontosan állítható ki Forintos és Devizás számla is.

 • Hatékony és egyszerű használat

 • Egyedi, Cégére szabható számlakép

 • Azonnal használható ingyenes próbaverzió

 • Mindennapi használatot támogató funkciók

 • Maximális Ügyféltámogatás

 • Már több mint 7.000 Vállalkozás letöltötte

Számlázó programunkról mondták

“Elégedett vagyok, Mi a Symbol Ügyvitel Standard számlázó programot használjuk. a számlázó program precíz gyors, pontos, ha felhívom az ügyfélszolgálatot, valódi segítséget kapok.”

“Szeretjük a Symbol Számlázó és Készletkezelő programunkat. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát és ami a legfontosabb, hogy kiszámítható és olcsó a terméktámogatás.”

“Már a számlázó program kiválasztásánál is óriási segítséget kaptunk a Symboltól. Pontosan felmérték cégünk igényeit, folyamatait. Hónapról hónapra tapasztaljuk, hogy a számlázó és készletkezelő programunkat folyamatosan fejlesztik és ehhez, felhasználják az ügyfél visszajelzéseket, köztük azokat is, amiket tőlünk kapnak.”

“A Symbol Számla Easy programot azoknak ajánlom, akik egyszerű, olcsó és jogszabályoknak megfelelő számlázó programok keresnek. Szeretem, mert könnyen tudok vele Forintban és Devizában is számlázni. A távszámla funkciót használva időt és pénzt spórolok.”

“Számla és Raktár programunk nagyon-nagy funkció kínálattal rendelkezik. Tetszik, hogy nem kellett egy nagy rendszert megvásárolnom, hanem modulokból költséghatékonyan fel tudtuk építeni az elvárásainknak megfelelő tudású számlázó, készletkezelő és raktározó programot.”

Azért használunk Cookie-kat, hogy a legjobb élményt biztosíthassuk önnek weboldalunkon. Ha beállításait módosítása nélkül folytatja, beleegyezik, hogy minden Cookie-t elfogad a Symbol Tech weboldaltól. További info

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás